Zurück

Het verschil tussen de Sophie Studio en Sophie Element stoelen van Hartman

  • 16 / 09 / 2021 0
Het verschil tussen de Sophie Studio en Sophie Element stoelen van Hartman

Hartman Sophie Studio en Element tuinstoelen 

Wat is het verschil tussen de Hartman Sophie Studio en de Hartman Sophie Element stoel?

Het prijsverschil tussen beide tuinstoelen wordt door 1 onderdeel bepaald: het pootstel onder de kunststof kuip van de Hartman stoelen. De Hartman Sophie Studio heeft een conisch pootstel die van een bredere bovenkant naar een smallere onderkant loopt. De Element versie van de Sophie lijn heeft een recht pootstel, die een gelijke breedte heeft aan de onderkant en bovenkant.  

Het conische pootstel van de Studio versie heeft meer productietijd nodig, waardoor de prijs hoger uitkomt dan de Element versie. De Studio versie heeft een luxere uitstraling dan de Element versie. Echter past de conische poot niet bij elke tafel. Het merendeel van de tuintafels heeft een rechte poot waar de Hartman Sophie Element beter bij past. 

Kiest u voor de Sophie Studio stoel met conische poot? Kijk dan naar de Sophie tafels met conische poot. Deze lijn tafels past perfect bij de de Studio stoel. 

De Hartman Element en Studio stoelen zijn op Reintmiddel.nl verkrijgbaar in alle kleuren die Hartman levert.

Produkte vergleichen Löschen Sie alle Produkte

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »