Madison

Kissenset für lounge und palette gartenmöbel Grau

Madison
€ 99,95 Inkl. MwSt.

Madison kissenset fur ihre Paletten Gartenmöbel Panama Grey

Auf Lager
Lieferzeit:
Artikelnummer::
MA_PG120x40_2D
EAN Code:
7436911459447

Madison Kissenset für gartenmöbel Palettenkissen und Rückenkissen Grau

  • 1x Madison Palette Kissen 120x80cm Panama Grau 
  • 1x Madison Rückenkissen 120x43cm Panama Grau 
Material:
  • 75% Baumwolle
  • 25% Polyester

Abmessungen: 

  • Palettekissen 120x80cm und 16cm dicke
  • Sitzkissen 120x43cm und 12cm dicke

U heeft een loungeset met kussens toe aan vervanging, of een zelfgemaakte loungeset van steigerhout of pallets? Dan is deze kussenset ideaal voor u. Samengesteld om gemakkelijk te slagen in uw zoektocht naar de perfecte kussens.

Het zitkussen heeft dezelfde afmeting als een standaard euro-pallet (120x80cm), ideaal als opvulling van bijvoorbeeld een eigen gemaakte pallet bank. Ook is het kussen uiterst geschikt als vervanger van uw huidige loungekussens, zodat u weer jaren van uw loungeset kunt genieten.

Het zitkussen is 16cm dik waardoor het een comfortabele zit geeft. De rugkussens zijn van dezelfde hoge kwaliteit. De mix van katoen en polyester zorgt voor een stevig en kleurvast kussen van topkwaliteit. De rugkussens zijn 12cm dik en geven u zacht doch ferme ondersteuning aan uw rug. Zo kunt u uren heerlijk loungen. 

Bekijk ook eens de andere vooraf geselecteerde sets die ook bij ons verkrijgbaar zijn! Zo vindt u altijd de ideale mix, wat voor tuinset u ook heeft. De kussens zijn ook los bij ons verkrijgbaar!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x