4 Seasons Outdoor

Scandic Loungeset 4-teilig mit Axel Beistelltisch

4 Seasons Outdoor
€ 999,00 Inkl. MwSt.

Web-Only angeböt

Auf Lager
Lieferzeit:
Artikelnummer::
4SO_SCD_LS_AXKT
EAN Code:
7434051911962

4 Seasons Outdoor Scandic Loungeset mit Axel beistelltisch

Abmessung:
  • 2x Scandic Loungestuhle mit kissen: 77cm x 77cm x 83cm (LxBxH) 
  • 1x Axel kaffeetisch set 2 stuck: 55cm x 55cm x 50cm / 45cm x 45cm x 45cm ▲(LxBxH) 
Materiaal: 
  • Gevlochten Rope/Touw
  • Aluminium
  • Teak tafelblad 
Deze 4 Seasons Outdoor loungeset is een prachtige combinatie van de Scandic loungestoelen en de Axel koffietafel set. Zo creëert u makkelijk een eigen loungehoek voor 2 personen. Het unieke aan de Scandic lijn is het bijzonder gevlochten touw om het aluminium frame. Het gebruikte touw wordt Roping genoemd. Bijzonder aan het rope is de weerbestendigheid door haar sterke synthetische kern. Vuil en vocht krijgen hierdoor geen kans om het rope aan te tasten, waardoor uw tuinmeubel er altijd nieuw uit blijft zien. Het aluminium frame behoeft geen onderhoud en is tevens licht in gewicht. 

De schoonheid zit hem in de details. Het aluminium frame van de Scandic stoelen loopt strak en vloeiend in elkaar over. Waar het vloeiende frame samenkomt wordt het afgewerkt met het strak omvlochten rope. De gehele rug is gevlochten met dit sterke rope en geeft u een stevige comfortabele zit. 

De kussens van de Scandic set zijn gemaakt van splinternieuw all-weather Olefin materiaal waardoor ze bestand zijn tegen weer en wind. Water stroomt regelrecht door de kussens heen, terwijl een ander materiaal, Dacron, er weer voor zorgt dat de kussens hun model behouden. Het Sunbrella in de kussens zorgt weer voor weerstand tegen vuil en licht. 
 
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x